Scarface Slotin teema ei paljon esittelyitä kaipaa, sillä tässä pelissä päästään pelaamaan legendaarisen Al Pacinon rinnalla! Tietenkin Net Entertainmentin kädenjälkeä oleva peli loistaa laadullaan ja kuljettaa pelaajan alamaailman rikollisuuden pariin tuoden jännitystä ja tiukkoja tilanteita eteen jatkuvasti. Brian De Palman legendaariseen elokuvaan perustuva slotti on yhdistelmä yhden maailman suosituimman elokuvan maailmaa ja modernien slottien ominaisuuksia, jolloin pelaajille ei jää muuta mahdollisuutta kuin rakastua pelin maailmaan. Tässä slotissa raha haiseekin heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen ja jalokivien kiilto sekä moottorisahojen äänet pitävät pelaajan varpaisillaan.

Legendaarinen tunnelma tiivistyy Scarface Slotissa

Scarface Slot on erittäin suosittu kolikkopeli, ja se olisi varmasti noussut pelaajien suosioon jo pelkästään teemansa ansiosta. Koska tuottajana on vielä laadukas NetEnt, on varmaa, ettei pelin löytäminen ole kovinkaan haastavaa. Pelkästään vilkaisemalla muutamaa nettikasinoa, joka tukee NetEntin pelejä, päästään kokeilemaan pelin antia ja nauttimaan elokuvan synkästä ja jännittävästä tunnelmasta. Vaikka peliä voidaan kokeilla myös ilmaiseksi eli leikkirahalla, ei se hyödytä oman pankkitilin kasvatusta, vaan riski on otettava, jos rikkauksia halutaan. Oikealla rahalla pelaaminen onkin ainoa tapa, jolla päästään oikeasti jännittämään joka hetkeä ja tuntemaan se, miltä tuntuu olla Al Pacinon vieressä tukalassa tilanteessa!

Scarface Slot – uskomaton elämys pelin faneille!

Pelkästään Scarface Slotin trailerin katsomisella saadaan jo hyvä käsitys siitä, kuinka jännittävä ja mukaansatempaava peli onkaan kyseessä. Legendaarinen teema on pysynyt oikeuksissaan, ja kaikki siihen liitetyt lisäominaisuudet ja bonuspelit ainoastaan onnistuvat tuomaan elokuvan parhaimpia puolia esille. Scarface Slot ei voi jättää kylmäksi ja parhaimmillaan se tekee pelaajasta hetkessä rikkaan! Scarface Slotti sisältää 20 voittolinjaa, ja rullia on 3 x 5. Voittolinjat näkyvät kätevästi pelin reunoilla, ja ne voivat lähteä sekä oikealta että vasemmalta puolelta. Tietenkin pelissä on käytössä perinteisimmät symbolit, kuten 10, J, Q, K ja A, mutta tämän lisäksi symboleina toimivat pelistä tutut hahmot ja tilanteet. Näissä komeilee elokuvan parhaimmat ja suosituimmat henkilöt, tietenkin hahmon tyyliin sopivassa taustassa.

Eri symboleilla voidaan saada erilaisia voittoja ja erityisesti kannattaa yrittää kerätä elokuvalle ominaisia symboleita, sillä ne avaavat oven uskomattomiin bonuksiin ja muihin lisäominaisuuksiin. Jotta peli voidaan laittaa käyntiin ja astua Al Pacinon vierelle, tulee tehdä alkujärjestelyt! Itse pelin alapuolelta löytyy helposti säädettävä valikko, josta päästään kurkkaamaan vaikka voittopöytä eli se tieto, kuinka paljon mikäkin yhdistelmä tulee kylmää kahisevaa tuomaan. Voittojen määrä on esillä heti pelin alla isoilla kultaisilla numeroilla ja tämän vierestä päästään myös tarkastamaan, mitä lisäominaisuuksia pelistä löytyy. Alapuolen valikossa päästään ensin valitsemaan, mitkä kaikki voittolinjat halutaan kierrokselle mukaan, eli millä tasolla peliä pelataan. Mitä isompi taso on kyseessä, sitä enemmän kierros maksaa, mutta sitä suuremmat on myös mahdollisuudet voittoon. Valikon oikealta puolelta voidaan säätää kolikoiden arvoa ja tässä miniminä toimii 5 senttiä. Jos halutaan pelata heti mahdollisimman suurella panoksella, voidaan valita MAX BET -painike ja AUTOPLAY-painikkeen avulla peli jatkaa kulkuaan kunnes rahat on tuhlattu kokonaan tai pelaaja päättää keskeyttää kierrokset. Keskellä oleva suuri pyöreä kultainen painike käynnistää yksittäiset kierrokset ja sen vierestä löytyy myös vedon koko suuruus sekä jäljellä olevien kolikkojen määrä.

Scarface Slotin jäätävät lisäominaisuudet

Kuten voidaan olettaa, Scarface Slot sisältää huiman määrän lisäominaisuuksia, jotka saavat pelaajan hurmaantumaan peliin uudestaan ja uudestaan. Tässä pelissä päästään kokemaan aitoa jännitystä jo peruspelin aikana, mutta kun huomioidaan lisäominaisuudet ja bonukset, on jännitys käsin kosketeltavaa. Scarface Slot sisältää esimerkiksi 3 erilaista stacked wildia, jotka antavat pelaajille Nudge Spin, Free Spins Bonus ja Say Hello to my Little Friend -bonukset. Bonusten aikana päästään näkemään klippejä itse elokuvasta ja teemaan liittyviä animaatioita, jotka herättävät elokuvan hahmot henkiin ruudulla.

  • Stacked wildit

Stacked wild symboleita on tässä slotissa kolme kappaletta, ja niitä edustavat Elvira, Tony Montana sekä Manny. Wildit voivat ilmestyä rullien 2, 3 ja 4 keskikohdille, jolloin pelaajalle on tiedossa isoja voittoja ja toki jokaisen kortin oma bonusominaisuus!

  • Nudge Spins

Mikäli Stacked wild osuu rullalle kaksi, annetaan pelaajalle Nudge Spins -bonus. Tässä lisäominaisuudessa wild muuttuu Nudge Wild -symboliksi ja tipahtaa paikoilleen pysyen siinä, kun taas muut rullat pyörivät uudestaan. Tämä jatkuu niin kauan kuin Nudge Wild kortti on näkyvillä ja kaikki voitot laskettu yhteen.

  • Ilmaiskierroksia wildilla

Mikäli stacked wild -symboli ilmestyy rullalle 4, päästään nauttimaan ilmaiskierrosbonusominaisuudesta. Pelaajalle annetaan joka kerta automaattisesti 15 ilmaiskierrosta, ja tietenkin tähän on liitetty 3 x kerroin. Bonuskierroksista päästään nauttimaan Babylon Night Clubin tunnelmissa ja elokuvasta tuttu musiikki soi taustalla luoden upeaa tunnelmaa. Ilmaiskierroksia on myös mahdollista saada lisää, mikäli stacked wild ilmestyy taas kerran rullalle 4!

  • Say Hello to my Little Friend

Elokuvan yksi legendaarisimmista lausahduksista on muutettu lisäominaisuudeksi Scarface Slotissa. Mikäli stacked wild sattuu osumaan rullalle kolme, päästään näkemään mitä tämä ominaisuus tuo tullessaan. Välittömästi ruutuun ilmestyy elokuvasta tuttu kohtaus, jossa gangsterit syöksyvät Tony Montanan kotiin. Parvekkeelle päästyään ovet räjähtävät auki, ja pelaajan on käytettävä sekä asetta että käsikranaatteja suojellakseen Tonya! Joka kerta kun tony onnistuu tappamaan vihollisen, pelaaja saa palkinnon. Bonuskierros päättyy sillä hetkellä, kun joku rikollisista pääsee Tonyn luokse ja onnistuu tappamaan tämän. Mies putoaa parvekkeelta alla olevaan vesiputoukseen muistuttaen pelaajaa elokuvan koskettavammasta hetkestä. Voitot kuitenkin säilyvät pelaajalla, ja voitettujen vihollisten määrä näkyykin voittojen kohdalla.

Scarface Slotissa mahtavat voitot

Scarface Slotissa pelkästään lisäominaisuudet eivät loista, sillä voitotkin ovat mahtavia. Vaikka bonusominaisuuden voitot eivät ole mitenkään järkyttävän suuria verrattuna peruspelin voittoihin, tuovat ne mukavan lisän pelaamiseen. Tässä slotissa yhdistyykin elokuvan teema täydellisesti toteutuksen kanssa, jonka suhteen valittamista ei löydy ollenkaan. Scarface Slot kannattaa kokeilla itse, sillä sen parempaa slottia on elokuvien ystävien vaikea hakea.

Voita gangsterit Scarface Slotissa

Vaikka tämä peli ei vaadi ehkä yhtä paljon taktikointia kuin mafian pyörittäminen tai rikollisten kurissapito, tulee kuitenkin muistaa tietyt asiat. Ensinnäkin lisäominaisuuksia kannattaa aina yrittää haalia ja tulee myös ottaa huomioon oman lompakon koko. Mitä useampi kierros voidaan pelata, sitä useammalla kerralla voidaan voittaa, mutta mitä pienemmällä panoksella pelataan, sitä vähemmän voittoja myös tulee. Tuleekin aina miettiä omaan kohtaan sopiva budjetti, jonka avulla voidaan hyvillä mielin pelata kierros jos toinenkin Scarface Slottia.

Elokuva fanien suosikki – Scarface Slot

Tämä parempaa elokuvan ympärille rakennettua slottia saa hakea, ja varsinkin elokuvasta tutut kohtaukset ovat ehdottomasti sellainen helmi, joka puuttuu monesta muusta slotista. Tämä yhdistettynä erittäin taidokkaisiin animaatioihin tekee slotista erittäin viihdyttävän kokemuksen, jossa jännitykseen päästään oikeasti kiinni. Tietenkään asiaa ei haittaa ollenkaan se, että Tonya suojellessa ja jopa peruspelin aikana voittoja satelee tasaiseen tahtiin, mitä hauskemmista yhdistelmistä. Runsaat bonusominaisuudet ja ilmaiskierrokset toimivat kerta toisensa jälkeen houkuttimena!